9. syyskuuta 2012

There's a place where everyone can be happy

Hienosti meni tämä päivä ton iPhonen kanssa. Se on hieman hidas eikä jaksa latailla internet-sivuja. Mut muuten se toimii varsin hyvin. Se vaan, että oon tosi kärsimätön ihminen tiettyjen asioissa; etenkin puhelimen toimivuuden, ruuan ja aikatalujen suhteen(, vaikka ite olisin kuinka myöhässä niin muiden on pakko olla ajallaan ja mielellään vähän etuajassa).



Tättärää, eilen oli lauantai ja oliko meillä mukavaa? Oliko? No tietenkin oli. Oltiin Santun luona hieman juhlistamassa jonkun Mikon 18vee synttäreitä 8D Siellä oli minä, Simpero, Tiitu, Santtu ja sitte varmaa miljoonakuussataa Santun random kaveria, jotka oli loppupeleissä ihan mukavia tyyppejä! (8 Hyvät fiilikset jäi, vaikkakin rupes laskee lopussa ja katto koko ajan kieroon :c Ja niin, meiän Mango hävis mystisesti jonnekin eikä koskaan löydetty sitä.

Iltoja :::)):))):):):)):::))
 
Kattellaan justiinsa Miehen puolikkaita Simpun kanssa. Hahhahahahaa ASHTON! Ei käy tohon ohjelmaan kyllä yhtään mutta ehkä siihen tottuu, kun vähäsen kattoo :3 JA AINIIN. Nyt kun puheeksi tuli teeveeohjelmat niinniin Frendit. Yhellä sanalla: huippu.

Enkä mä taaskaan keksi mitään fiksua. kirjotettavaa. tähän. MUR.


Ja sitten nojoo. Koska olen ihana ja sillee nii siks tämmöne uh_ah_räyh_kuva :') Jooops, vois ehkä heräillä sillee fyysisestipsyykkisestisosiaalisesti ja häipätä kotiin tekemää koulujuttui. Kiinnostavaa, I know, mutta joskus neki on tehtävä :c Tiitulainen on varmaan tuolla alaalla ihan kohta oottamassa nii vois olla aika häippästä (8 Heips.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Leave a comment, please!