4. syyskuuta 2013

Luminous intensity

Helsinkiloma sai hienon alotuksen eilen illalla, kun saavuin taksilla Peukaloisentien luolaan mun siskon luokse. Mulle oli valmiiks lämmitettynä savulohipastaa (namnam) ja jutusteltiin asioista Nipen kanssa. Lilja oli nukkumassa jo (kuulemma nukahtanut just ennenku saavuin taksilla alaovelle).

Illalla jutustelun jälkeen Niina alkoi menemään jo nukkumaan ja itse siirryin pikkuhuoneeseen skypettämään rakkaimman kanssa. Oli ihana nähdä. Hän näytti onnelliselta. Just sillonku itse en oo lähimainkaan. En sitten tiedä miten tohon pitäis reagoida.. Nojaa, annan toiselle aikaa olla nyt rauhassa, onnellisena. Kohta mä oon taas siel porukois pyörimäs mukana, eikä musta pääsekään taas hetkeen eroon.
Mut ite hän haluaa mun kanssa skypettää, eikä mulla todellakaan ole mitään sitä vastaan.
Oikein ootan, millon me taas skypetetään.. Hän ilmoittakoon mulle sitten. Mutta eilen illalla kun skypetettiin, meil oli hauskaa. Taino mulla ainakin oli. Haha. Skypehetken jälkeen soitin vielä Roopelle, ku menin iltatupakalle. Raukka oli niin väsyny, et rupes pilkkii siin vaihees ku kävin iltapesuil ja vaihoin vaatteet. Päästin sen nukkuu. Toivottavasti nukku hyvin.
Mulla on ikävä sitä, kun se nukku mun vieres. Vaikka ei siitäkään niin kauheen pitkä aika, silti. Se oli mun lämpöpatteri. Aina se pysy mun vieres, vaik kui nuijin sitä unissani. Vaikka kui mä höpötin ja pidin pornoääniä tai yskin, silti se siin nukku (tai ainaki makas). Mä toivon, et saan ton kaiken viel takasin. Ei, en pelkää jääväni yksin. Selviydyn tälleenki, mut se kanssaeläjä on aina ihana asia. Etenkin, jos rakastaa sitä ihmistä enemmän kun mitää. Joo, mä olen tehny aivan helvetin paljon virheitä tässä suhteessa. Ja mä oon valmis muuttumaan omaks itteni takasi (oon varmaa jo alkanu muuttumaanki), oon valmis tekee sen ihmisen takia ihan mitä tahansa. Mutta, niinkun mun sisko sano eilen "Jos kaks ihmistä on tarkotettu olemaan yhessä, niitten suhde kestää tämmöset ja asiat saadaa selviteltyy puhumalla ja tutkiskelemalla ja ne kaks ihmistä myös sillon on yhessä."
Nomuttajoo, antaa nyt olla. Annetaa asian mennä omalla painollaan eteenpäin. En mä voi vauhdittaa tätä nyt. Pilaan vaan enemmän.

Tällä hetkellä oon Jaskan koululla chillailemassa ATK-luokassa. Nyt lähetään liikkumaan bussiin ja siitä Jaskalle. Siellä on Siiri ja kissoja (kai).
Heihei.

Vihaan teitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Leave a comment, please!