25. maaliskuuta 2013

Kisko mut liikkuvast autosta

Oon aika onnellinen tällä hetkellä. Ja se on mun psyykelle hyvä juttu. Vaikka asiat onkin ollu joskus paremmin, niin ei tälläkään hetkellä ole valittamisen varaa. Tänään oli kiva päivä. Niiku oikeesti. Olin matikassa, tajusin jotain sielläkin. Sitten Jassu oli tullu harjulle venaa Maria, pyysin neidin sitten kanssani tupakalla käymään ja siinä jotain urpoltiin öhöhöh. Sen hetken jälkeen Jassu häippäs jonnekin Maria vastaan tms ja mä ite jäin sitte pukkareille venaa Evee, et käytiin kahvilla mukavasti. Lähin siitä sitten tuntien alettua Siljan kanssa keskustaan. Sokkarilla törmään Inkaan, Jassuun  ja Taneliin. Niin paljon ihmisiä !

Törmäsin Tillaan (Tiuku) mäkkärissä ja sitten siitä korjasin sen ihmisen mun ja Siljan pikkuposseen. Mentiin ulos. Ostin onnellisena nestemmäistä energiaa ja lähdimme h&m'lle. Jalat kuoli sitten siellä ja päätin, etten enää ikinä seiso noin kauaa putkeen, etenkää missään kaupassa. Tuskaa ! Never again, thanks. Iha itku melkee ehti jo päästä.

Muttamutta. Ei mulla oikeestaan oo mitään älykästä kerrottavaa teille. Ei sitten millään tavalla. Tuntuu vaan koko ajan yhtä hassulle kirjotella tänne ku kukaa ei oikee reagoi mun teksteihin, paitsi negatiivisina anonyymeinä.
Haha se on muuten hauskaa, ku formissa kaikkia alkaa yhtäkkiä kiinnostaa mun elämä niin saatanasti, että pitää ihan tulla anonyyminä mulle kyselee asioista. Tulkaa ihmiset helvetin16 vieköön nimellisenä puhumaa nii saattaisitte saaha jotain älykästä vastaukseks. Mä en ala mun elämäntarinaa teille kertoo, jos ootte harmaita bokseja. Kiitos. Eli muistakaa se nimi kysymyksen mukaa ni sitte o hyvä :--)

meitsi ja Tiuku hooetämmällä seksikkäinä
 Muttajoo, tämmöstä päivää tänään. Aika fully madness mut iha hauska tosiaan - monestikohan oon tonki jo sanonu. Sanoinpa vielä kerran kuitenkin. Haha. Toivottavasti huomisesta tulis yhtä hyvä päivä... Tai jopa parempi. Se ois kivsuu ! Oon btw popittanu tänää tosissaa ihmebiisei taino esimerkiks Alexander Rybakia. Koko ajan. Nää biisit on vaa tosi herttasia :c Mut nyt iltasavuille ja sit nukkuilemaan, kiitos moi.

viikseiltiin sinemin kanssa, hupia perjantaina pornoluolassa


1 kommentti:

Leave a comment, please!