1. huhtikuuta 2013

Keep your head up, keep your heart strong

Tää pääsiäinen on menny liian nopeesti. Tuntuu höpöltä, et on ollu lomalla jo kolme päivää putkeen. Näitte päivie lomaa on kyl mahtunu nii paljon kivaa ja paskaa, et hui apua. En tajua. Niistä kivoista asioista voin höpöttää hirmusti mut niistä paskoista asioista en niinkää paljoo, pääpiirteittäin, koska muuten mulle tulee taas se sama paska olo päälle eikä mistään tuu mitää.


Kivoja asioita siis. Oon tutustunu muutamaan älyttömän ihanaan persoonaan. Niistä on tullu melko heti tosi tärkeitä ja niille on tosi kiva höpöttää kaikkee kivaa ! Kiian kanssa meillä on ehtiny olla ties kui monet syvälliset keskustelut asiasta ku asiasta. Viimisimpänä jäi mieleen lesboporno ja sitte se, että jos naisten välistä seksiä ei voi kutsuu seksiks nii mitä hittoo se sitten on. Nojoo.
Sitte Juuli. Ihihi, niin höpö typy! Juulin kanssa, mitäköhä kaikkee oon jo ehtiny silleki höpöttää. Se on hauska ku se nainen on yhtä pihalla asioista ku minäki välillä ja en jaksa oottaa huomista juksauspäivää, et pääsen juksuttaa sitä iha kunnolla ! HAHAAA, JUST WAIT JUST WAIT ! Ainiijoo, ilman Formspringiä me ei tunnettais Juulin kanssa. Kiitos siis FS.
Sitten sitten. Näin tänään Petraa. Enkä kestä oikeesti, että se kävi parturissa ja sen pulisonkeroiset leikattii pois. Oh no ! Mutta siis Petran kanssa on jotenki hihihi-olo. Ja siis mun käsi on aina iha runnotun näköne, ku Petra hakkaa minuu :c Mut ei siinä, fiksu typy ja sen kanssa on aina hauskaa JEIJ!



Aaaaaaaaaah, mun sisko tuli meille torstaina. Ja käytiin Tiitun kanssa kattomassa Mama perjantaina. Hyi satan666 olin iha valmis juoksee sieltä salista ulos itkee. Mä en yksinkertasesti kestäny sitä leffaa. Se ahisti mua aivan älyttömästi ja siis tuntu, et joku ois musertanu mun keuhkoja ja koko rintakehää kasaan. Sillee TRUMPHS. Aijjaij.



Se tunne kun oot mustasukkanen sun eksästä. Tää on kamalaa. Sä edelleen kannat siitä huolta. Sun tekis mieli lopettaa joitain sen pahoja tapoja mut tajuat, ettei sen asiat enää sulle kuulukaan. Sä haluat olla sen kanssa väleissä (etenki kun ei se oo tehny sulle mitään väärää), olla kaveri. Mutta et tiiä, että kiinnostaako sitä sitten yhtään ollenkaan. Ristiriitaisuus on perseestä ja tää sormus maistuu höpöltä (joo, syön mun luokkasormusta...). Mutta siis niin. Tänää viimeks mulla tuli semmoi helvetinmoinen mustasukkasuuskohtaus (kiitos Inka) ja se meni ohi vasta siinä vaiheessa, ku pääsin ajelee ja sain muuta ajateltavaa. Kiitos moi, erakoidun oikeesti, ettei mun tarvii nähä ihmisiä eikä kuulla juttuja. Mulla on asiat psyykkisel puolel paremmi, jos elän tietämättömänä.

Tämmöne kuumis löyty, lämpeettekste?

3 kommenttia:

Leave a comment, please!