9. maaliskuuta 2013

Kaksinaamaista touhua

Mulla alkaa menemää maku koko Jyväskylään. Täällä puhutaa kauheesti paskaa toisista ja sit kuitenki hengataa niitte samoje ihmisten kanssa. Ei ihan oikeesti. En nyt tarkota et oisin ite joku pyhimys, nope. Puhun itekki paskaa joistaki ihmisistä ja kummastelen niitten käyttäytymistä mut en mä niiten kaa oo kuitenkaa mitää bbf. Joku raja mullaki on. Mutta siis se on hyvä ku eka ollaa nii hyvissä väleissä ja ollaa nii bäst vänner että iha oksettaa ja sit seuraavana päivänä toine puhuu susta paskaa. Tai ei katokaa suhun päin ihanku oisit tappanu sen ihmisen kissan tms. ja sit seuraavana päivänä taas bäst vänner. Jeij, haluun pois täältä paskanpuhumisen keskuksesta. Haluan erakoitua ja poistaa itteni maailmankirjoista enkä tunkee itteeni sellaseen seuraa, jossa musta ei välttämättä tykätä. Musta tuntuu tälläkin hetkellä että musta puhutaan paskaa ympäri Jkl. Mulla harvoin on tämmöstä fiilinkiä mut nyt on. Mutta, I don't give a fuuck. Jos mun seura kiinnostaa ihmisiä ni pyytäkää mut keskustaa. Siin vaihees on sit turha puhuu musta paskaa jos on iha pyydetty seuraks. HAHA.
Liikaa vapaata aikaa ku alan oikeesti miettii tämmösii mutku oikeesti, nyt vaa pillulla otsalle. Toisaalta, taian olla aivan saatanan fame ku musta pitää puhuu mun selän takana c: Njaa. Sit se paskanpuhuminen on kivaa, ku se tulee jonkun semmosen ihmisen suusta, joka ei oo ees koskaa nähny sua eikä ees tiiä sun nimee tyylii! Voi vitja, sellasille on niin hupii nauraa. Taisin itekki olla huora ja jonkinsortin narsisti ja psykopaatti hullu <3


Njuu, tervetuloa Jyväskylään. Mun mielestä on jopa nautinnollisempaa jutella tän kaupungin juoppojen kanssa, ku elää niitten paskanpuhujien keskuudessa. Jkl'n juopot on kivaa juttuseuraa, kun oottaa bussia. Kuulee semmosia tarinoita, ettei rajoja ja sitten lopuksi vielä saan Jumalan siunausta, aamen.

7 kommenttia:

  1. Ompas lapsellista, niin tuo sun ystäväpiirin käyttäytyminen ja sun suhtautuminen. Ettekös oo jo täysikäisiä tai sitä ikää lähenteleviä suuri osa? Pitäiskö jo pikkuhiljaa alkaa kasvamaan myös henkisesti (eikä vain pituuden loputtua leveyttä)?

    Niin ja se keskusta + sen vakioväki (ilmeisesti sinä mukaanlukien), tulee ihan oikeasti suru puseroon minkälaiset nuoret on meidän sukupolven tulevaisuus. Sä oot ilmeisesti ihan fiksu ihminen, käyttäydy pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis sen mukaisesti.

    T. Samalla vuosiluvulla syntynyt myötähäpeässä sykertelevä toveri

    ps. If not a single fuck was given today, why is there this post?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja se, ettei se paskan puhuminen johdu Jyväskylästä vaan teidän pienen sykkivän yhteisön jäsenistä. + ethän kuvittele itsestäsi liikoja :)

      Poista
    2. JES, mä niin arvasin tän. Heti ku laitan tänne valituspostauksen tms, nii heti tulee anonyymit paikalle :---------)
      Mutta, siis melko moni tästä jyväskylän porukasta on huomattavasti alaikäsiä, melko harva on täysikäistyny tai ees lähellä 18 vuoden ikää. Ja mä luulen itestäni liikoja koko ajan ja se samalla tuhoo mua mut en voi sille mitää, sukuvika. Ja kuka oot? Vissiin tiiät mut jotenki tj ?
      Tolle tulevaisuusjutulle en oikee voi mitään, yritän parhaani mukaan olla ihan jees. Mutta eipä näytä onnistuvan.

      Poista
    3. Anonyymi (1), minä täällä yksin sulle kirjoittelen, ei montaa muuta vielä näy :)

      Meinaan lähinnä tota teidän vielä kovasti kasvamista kaipaavaa "porukkaa", en tiedä tarkemmin teidän ikiä mutta näin oletin teidän olevan jo täysi-ikää lähenteleviä. Voihan se olla että olen olettanut väärin, ja hengaatkin 14-vuotiaiden neitosten ja poikasten kanssa. Sitten toi käytös on ihan ymmärrettävää.

      Elämää helpottaa kovasti jos ei kuvittele itestään liikoja vaan on sujut sen kanssa mitä on eikä koita olla muuta, näin btw. Se ketä keskustassa pyörii (ilmeisesti sinäkin) on se surullinen osuus. Toivottavasti löydät ittes sieltä vielä ulos. :)

      En haluu puuttua sun asioihin tai mitään mutta epätoivo iski tätä lukiessa

      Poista
    4. Arvaus meni aika lähelle. Ota ensin asioista selvää tule sitten surkuttelemaan :--)

      Poista
    5. xddd En oikeestaa haluu tietää. Kerää ittes nainen(?).

      Poista

Leave a comment, please!