12. elokuuta 2012

Padam, koska laiskottaa

Menen heti asiaan, koska en millään jaksa loruilla turhaa ja on vähän asioita tehtävänä. Joten, torstaina hieman shoppailin. Otin helvetin hienon kuvan tosta ruutupaidasta minkä ostin! Tykkään tosta ihan törkeesti ja oonki pitäny sitä melkee koko ajan. Oli pakko tosin eilen laittaa toinen paita päälle, ku lähettiin kavereitten kans baariin. Pyh. I fucking hate clubs.
Ostin samalla reissulla sellasen perusmustan vetoketjullisen hupparin. Jovain, miesten sekin. Muttakun se oli hyvä ja se oli sopivan hintanen (19,95€).. En viittiny ottaa siitä erikseen kuvaa enää, koska se on kuitenki semmone melko normiperuspöh, että kaikki tietää minkä näköne.

Miesten paita H&M (19,95€)
Ja no sitten tota ei liity kyl vaatteisiin mutta sanonpa vaan, että harvinainen turta olo. Kaikki tuntuu loppupeleissä niin samalta, että elämähän rupee kohta ihan jo kunnolla kyllästyttää. En yhtää ihmettele et ihmiset masentuu ja tekee itsemurhia. En nyt puhu tässä itsemurhista, koska ite harkitsisin semmosta yhtenä pakokeinona tästä tunnottomuudesta, ei. Kuhan vaan huomautin.