8. elokuuta 2012

Ensimmäistä kertaa

En oo tähän blogiin sitten ikinä laittanut asukuvaa, joten eiköhän jo ole aika. Asu on eiliseltä kun lähdin leffan kaverini Tiitun kanssa. Me mentiin kattomaan Abraham Lincoln: Vampire Hunter 3D. Me ainakin tykättiin, vaikka toihan oli arvosteltu suorastaan paskaks leffaks.
Mutta tommoisissa kankaanpalasissa viihdyin iltapäivästä yö kahteen. Syy miksi valvoin ylipäänsä noin myöhään tulee kohta. :)
Ruutupaita H&M poikien puolelta vuodelta ikuisuus eli maksoi varmaan jonku 15e
Huppari on MicMacin eli varmaan ostettu JIM&JILLstä ja hinta on uknown.
Farkut on seppälästä ja makso ömm 20-30 e 
Mutta siis tosiaan. Kun päästiin pois leffateatterista Tiitun kanssa niin lähettiin sitten kohti skootteria huomaten, että avaimet oli hukassa. Niitä ei löytyny mun repun pohjalta eikä taskuista eikä niitä ollu tiitullakaan. Sitten tuli kaikki nää kauhukuvat, että "jäädään sateeseen ilman skootteria koska avaimet jäi virtalukkoon ja nyt se skootteri on poissa" tai "mitä jos niitä ei ikinä löydy, et ne on tippunu johki kaivoon ja sitte vaa etitään ja etitään ja skootteri on loppupeleis pakko jättää tänne..". Todellisuudessa avaimet löyty Jyväskeskuksen edessä olevilta penkeiltä kun siinä oltiin istuttu ennen leffan alkamista ja suremassa jalkapuolista pulua. Siinä ne avaimet maassa rötkötti, voi niitää helpotuksen huokaisuja. :)

Eli päästiin meille sitten hyvillä mielin ajatellen repussa olevaa Filmtownin horrorosaston asukkia. Valitsimme Tn kanssa elokuvan Dead Silence. Voi kamala. Jo ne alkuhöskät freaked me out. Mun mielestä ei oo mitään kamalampaa kauhuelokuvan elementtiä kuin vatsastapuhujanuket ja pellet. Ja tossa leffassa noi molemmat asiat oli yhdistetty ja tulos oli minua järkyttävä. En tiedä miten yyh kestin sen lopun, koska mulla meni kylmät väreet selässä koko ajan.

Beware the stare of Mary Shaw
She had no children, only dolls
And if you see her in your dreams
Be sure you never, ever scream