20. elokuuta 2012

Iloisesti taas redhead

Ja niin tässä taas kävi. Hiukset on punaset ja kyllähän noi tohon päähän istuu hyvin :) Pieni totutteleminen oli tosin mutta tässä jo ihastelen näitä.. Haha :D








Whippijajeiiiiii ! !  !  Olen Emman tuuraaja Shainemm. onpas ulkona kylymä !







Aaaah, terveisiä Simperolta.. Hengasin koko vkonlopun Jyväskylässä ja MCllä. Tais olla jo kolmas vkonloppu Minna Cathilla, joten nyt voisi rauhoittua ja keskittyä tohon kouluun c------: On kuitenkin meneillään abi-vuos.....HYI. Voisin ehkä kuitenki laittaa teille pieniä tunnelmakuvia viikonlopulta 8D Nää on huikeita otoksia (myönnetään) ja todellakin huumorilla otettuja elikkäs älkää kuolko nauruun ja myötähäpeään.

Ilta alko sillä, että raahasin tämän ahterini turkkilaisen kikkarakarva_seksihullun pornoluolaan (eli siis Simperon luokse keskustaan) ja päätin värjätä siellä hiukset. Tossa kuva mun mahtavista käsivarsista ja samalla noi tukka kans ku oli vielä värin vaikutusajan vankina.

CHECK THOSE ARMS OUT!
Niin paljon lihasta ja rasvaprosentti NOLLA.

Tommoset niistä tuli. Varsin mielenkiintoiset ja Simpero
tykkäs noista heti alusta asti enemmänku minä mut nyt näihin on
jo tottunu.
 Sitten vähäsen fiilisteltiin mun hiuksia ja yhteistä aikaamme keskustan kämpillä mun järkkärillä. Tää oli ehkä kaikista parhain kuva. Taino semmonen, minkä pysty julkasemaan ihmisille ihan hyvillä mielin :)
 Voi pojat ku piti saaha ottaa kamera sit mukaan Laajavuoreen, kun menimme. Haha, meiän oli tarkotuksena kiivetä sinne Laajavuoren hyppytorniin mut sitten jäätiinkin siihen parkkikselle oottaa paria kaveria, Nikkee ja Tiitua, eikä me sitten enää jaksettu liikkua mihkään kauas (ku kaverukset häippäs autolla poispoispois jonnekkin). Päädyttiin muutaman metrin päässä olevaan alikulkutunneliin tanssimaan Daddy Coolia ja Frontside Olliee. Onko mahollista, että joku näki?

Aivan siis pakollinen kenkäihkudaajeejeekuva :-)


kuri(s)tin sitä :----------)

Melsa halus leikkiä kylähullua (8




Se oli Daddy Cool ja me

Kyllä me tiedetään, että haluisit tanssii meiä kaa mut sorry dude, maybe nxt time c:

minä: "et oo tosissas" (tiiättehän te sen koirien tekohampaat-mainoksen nii siitä!)

Meikäläine lähti gorillana kävelee.. Melsa oli onnellinen siitä :c

can't say mitä simppu ajatteli kun tämän kuvan otti............. 8)

Sitten tota joo. Lauantai meni Raxissa. Oltaisko menty joskus yhen tai kahen aikoihin sinne istumaan ja lähettiin ömm puol kaheksan? Hyvin mahdollista. Tää olikin muuten tää päivä, kun Eetu (Pannu) kyyditsi mua tiikkarin kotiin ja takasin keskustaan (kevarilla, AH!). Ja siitä se Eetu sitten jäi hengaamaan meiän kanssa Simpulle ja Oskulle.



Oli täysin pakko leikkiä tolla jäätelöllä.. Ja tota jäätelöö löyty vaatteilta,
pöydältä, käsiltä ja nohnii ^^

HAHHAHAHAHAHHAAA PAJU! Ja no Eetu leikki tommosta kamalaa
teiniä, joka ei uskalla/kehtaa näyttää naamansaa kameralle u_u hölmö

Oskun uus taustakuva, eiks oo ihQ? ;)

No tää nyt on joo mitä on.. Leikin Oskun luona DeeJiitä ja sanotaanko näin;
mun musiikkimaku ei ihan miellyttäny kaikkia ^^