11. heinäkuuta 2014

Clear Water Bay, Honey honey ja kesärenkaiden kuljettamana

Lähdettiin tänää biitsille. Ensimmäinen kerta koko lomalla. Kerättiin kamat kasaan, startattiin bemari katoksessa, lähdettiin liikkeelle ja taustalla alkoi soimaan Mamma Mia! -soundtrakin ensimmäinen raita; "Honey Honey". Puolen tunnin ajomatkan jälkeen, Clear Water Bay'n parkkipaikka tuli vastaan, auto parkkiin ja koko auton sisältö mukaan. Sitten käveltiin tosi pitkät portaat alas, suihkujen ohi biitsille. Lämpöasteita oli 32 celsiusta, aurinko paahtoi kuumana niskaan. Vuokrattiin aurinkovarjo, jonka tulivat paikallisen "kioskin" henkilökunta pystyttämään meille.
Aurinkolotionit iholle ja uimaan mereen. Merivesi oli lämmintä mutta viilenti mukavasti. Ei olisi voinut olla enää chillimpää. Kuvien otto tosin jäi hieman vähälle, harmittaa.
Mutta se ranta. Niin mieletön ranta. Rannalla oli tuhansittain simpukoita, korallia, kiviä, hioutunutta lasia. Oli aivan uskomatonta! Pystyi kävellä tosi pitkälle ja noukkia pieniä meren aarteita rantahiekasta. Aarteita näkyi silmänkantamattomiin mutta otin vain parhaat mukaan talteen.




Pikkupojat pääsivät myös pulikoimaan. Benu nautti niin paljon olla meressä kuin myös hiekalla leikkimässä. Aaron oli mun ja Päikyn mukana keräilemässä simpukoita. Sitten snäkkäiltiin ja sama meno jatkui! Niin superkivaa!




Tunnin uimailun jälkeen kerättiin kamat hiekalta ja palattiin takaisin autolle. Tällä kertaa piti portaat pitikin kiipeä ylös. Hyi, kuinka tuntui kamalalta jaloissa. Jalat edelleen hieman väsyneet eilisen keskusta-pyörimisen jälkeen mutta selvittiin. Mun piti vielä mennä takaisin alas ja hakea mun unohtuneet aurinkolasit ja kiivetä portaat toistamiseen ylös. Tunsin kuinka nestehukka lähestyi mua uhkaavasti, haha!
Nyt kuitenkin jo kotona ja parin tunnin päästä mennään me aikuiset keskustaan illastamaan! Ykköset päälle ja nassu nätiksi, hiukset kivasti ja kävely hajuvesipilven läpi. Wow, en jaksa odottaa!! See ya soon!

I just really love this place!

1 kommentti:

Leave a comment, please!