26. kesäkuuta 2017

Nyt mennään liian lujaa

Se on mielestäni jopa hassua, miten oma kroppasi osaa kertoa sinulle tarvitsevansa taukoa ja vapaata. Vaikka oma pääsi olisikin menossa ja haluaisi tehdä kaiken sinulle tarjottavan, kroppasi pistää sille stopin. Tajuton väsymys ja aivojen yhteistyö elimistön kanssa alkaa horjua, on aika pysähtyä ja kieltäytyä vapaapäiviä vähentävistä töistä.

Minulla on ollut kesäkuussa yksi lauantai vapaa. Koulujen loputtua lähdin heti töihin, vietin ensimmäisen viikon lauantain vapaana tyttönä, jonka jälkeen olen tehnyt töitä pari päivää vaille kaksi viikkoa putkeen. Väliin mahtui kaksi pidempää päivää, 11h ja toisella kertaa hieman enemmän. Väsymys ei tuntunut alussa, kävin ylikierroksilla (varmaan edelleen) ja nukkumaan meneminen venyi puoleen yöhön, jopa sen yli. Töissä olen aivan tööt, unohtelen asioita enkä tunnista tuttuja asiakkaita, jotka olettavat meidän tunnistavan heidät. Päivän jälkeen voi aina kysyä itseltään "Miten meni taas tänään?".

Minulla oli mahdollisuus viettää kaksi kokonaista vapaapäivää juhannuksena. Kyllä muuten nautin niistä päivistä täysillä. Palasin sunnuntaina töihin, jonka jälkeen arkinen maanantai alkoi Kopio-Teamin tiloissa. Viimeistä viikkoa viedään. Aika on mennyt kamalaa vauhtia ja aivan uskomattomalta tuntuu, että tämän viikon jälkeen on kokonainen kuukausi takana painotuotantoassistenttina.
"Olenko oikeasti ollut täällä jo kolme kokonaista viikkoa? What the ihmettä?" Hämmentävää mutta samalla jännittävää. Heinäkuussa puhaltaa uudet tuulet ja pääsen toteuttamaan itseäni lähihoitajana. Ensimmäinen kesä sosiaali- ja terveysalan opiskelijana ja heti pääsin töihin! Hienosti menee ja tätä tarvitsinkin tälle kesälle töiden jokaisessa merkityksessä.

Kesäkuun 5. päivänä oli jännittävää, vatsanpohjaa kutkuttavaa tulla takaisin entiseen työpaikkaan muistelemaan "vanhoja" mutta ihana oli nähdä kaikkia vanhoja työkavereita. Porukkana olemme rentoja, mukavuudenhaluisia ja vitsikkäitä.
Tulee ikävä tätä porukkaa taas perjantaina. Ehkä me nähdään taas ensi kesänä!

Pusuja!

Ps. Otsikko ei sovi koko julkaisuun, se vain kuulostaa kivalta ja sopi mainiosti suomalaiseen juhannukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Leave a comment, please!