14. tammikuuta 2014

Mä elän varmaan väärää aikaa

Ihmiset on ällöttäviä, kun ne seurustelee. Ne on liian onnellisen näkösiä. Etenkin suhteen alkuvaiheilla. Eri asia on, kuha suhde on jo vakiintunut ja alkuhuuma on haihtunut. Kaiken tämän jälkeen parisuhteen osapuolet alkavat taas muistuttamaan ihmisiä. Tietenkin on niitä pariskuntia, jotka unohtavat ne kaverit sen suhteen aikana. Sehän onkin mahtavaa.
Jyväskylän kaupungin kaduilla on tuskallista kävellä. Joka suunnasta tulee ylityytyväisen näköisiä pareja. Etenkin nuorison sisäiset pariskunnat on kamalia. Liian ällöä, kamalat kielisirkukset pystyssä, hyi. Ja sitten, kun ollaan jomman kumman porukoiden luona katsomassa telkkaria, tulee kamala tahtojen taisto siitä, kumman lempiohjelma katotaan.. Vai katotaanko sittenkään mitään.

Kyllä mä sanoisin, että sinkkuna on aika jees. Sulla ei ole ihmistä tossa vieressä, joka saattais sua rajottaa jotenki. Sun ei tarvitse huolehtia asioista. Saat sählätä kännissä niin paljon ku haluat. Kämpillä ei oo kukaan oottamassa huoneen nurkassa ja säikäyttelemässä, kun muutenkin oot juossu keskustasta kotiin liian ison pissihädän kanssa. Saat nukkua koko sängyllä itse. Ei tarvitse jakaa. Onhan se hieman karua nukahtaa yksin, ajatellen ehkä sitä tiettyä ihmistä. Toivot ehkä sen ihmisen olevan sun vieressä just sillon. Mutta sitten nukahat sen ajatuksen kanssa. Eikö se riitä?
Sinkkuna ei vaan tarvii ajatella, että "MITÄ JOS ME OTETAA IG KUVA NII FLIPPAAKOHA TAPSALLA ?!?!?!?!?!?!?!??!!". Voit laittaa mitä tahansa kuvia, (asia erikseen tottakai, jos sulla on isosiskoja, jotka haluaa tietää kaiken mitä teet :3) eikä ketään kiinnosta. Oikeesti ei kiinnosta. Munkin Jassun jälkeisinä villeinä sinkkuviikkoina ehin laittaa pusukuvia ihmisten kanssa. Ei tarvinnu stressaa. Ei tarvii kyllä nyttenkään.

En toki kiellä, etteikö seurustelu olis ihanaa. Mutta, nyt kun miettii asiaa... Seurustelu. Oh my mikä sana. Kuulostaa kirosanalta. Mutta, onhan se kiva omistaa ihminen sun vierellä. Aina se tulis sun kaikkuu ku haluisit. Kuuntelis ja olis läsnä.

Sinkkuna et odota sitä ihmistä turhaan aamulla, että se tulis käymään. Sun ei tarvii kuunnella valheita toisen suusta. Tiiät, että ne lauseet on valheita. Sä näät sen kaiken jo sen ihmisen silmistä. Silti pidät siitä kiinni, vaikka teiän suhteesta ei ole melkein kaveruuttakaan jäljellä. Rakkaus on syvältä.

4 kommenttia:

Leave a comment, please!