27. heinäkuuta 2012

Vatia

Se on lipponen :3
Oltiin vatialla enon luona tänään viettämässä täydellistä kesäpäivää. Meitä oli koko perhe mukana iskää lukuunottamatta. Ainoa pieni hidaste oli, kun nielaisin mun kielikorun pallon. Sen jälkeen sössötin äärimmäisen vahvasti eikä puheestani saanut selvää ollenkaan (piti pitää kieltä välillä ulkona, että tappi pysyi paikoillaan :D )
Mutta kuitenkin. Meitä varten oli leivottu kesäkakku tai vastaava (kääretortusta ja sisällä jotain masikka_jugurtti_hommaa) ja mustikkapiirakkaa. Tarjolla oli myös mansikkavohveleita, kanelikeksejä, minivaahtareita ja suolasina oli täytetyt rinkelit ja valkosipulipersiljanapit. Voi taivas miten herkkua!

Sitten siellä paikan päällä oli koira. Kaksikin. Toinen oli Armi ja toinen Lipponen. Labriksia (, kuten kuvasta varmasti näkee) ja tositosi ihania. Kun Armi lähti ajelemaan kohti pieksämäkeä (?), serkkupojan koiralauman vanhus, Laika, päästettiin vapaaksi Lipposen seuraksi. Laika lähtikin sitten Vatialta Lipposen kaveriksi Suolahteen.

Näkymä laiturin toisesta päästä


Siellä näkyykin Jones ja Pälly poikansa Aaronin kanssa.
Taustalla näkyy myös kesäkeittiö ja hieman ehkä tota pientä katosta.

Mutta juup, oli erittäin onnistunut päivä ja olisi voinut jäädä pidemmäksikin aikaa. Alas valitsin biisin, jota kuuntelin useasti ajomatkan aikana. Enj0y!